Nyhetsbrev, november/december 2017.

Hej kära medlemmar!

Det var ett tag sedan senaste nyhetsbrev. Men det blir desto mer att ta upp denna gång. I detta nyhetsbrev skall jag försöka sammanfatta vårt verksamhetsår så här långt och informera vad som sker efter helgerna samt fram till årsmötet i april. Skall även ta upp lite framtidsfrågor och tankar med visioner samt ambitioner. 

Vårens aktiviter vi genomförde kan vi bara betygsätta med ett ord - Toppen! I Sexdrega utav exkursionen var vi 25 st deltagare. Senare vid dagsutflykten vid Halle - Hunneberg var vi hela 36 st. deltagare. Detsamma gällde vid vår dagsutlykt vid Kinnekulle 25 maj, blev guidade av Ingemar Nordgren i vackert vårväder. Om jag minns rätt var vi 32 st deltagare under denna intressanta exkursion.

Höstens geenomförda aktiviteter bar i väg bla till Leksberg i Karleby. Där var dagens ciceron Stig Ljungwald. Med ett intressant föredrag om gamla kyrkplatsen och bygdens viktiga betydelse och knutpunkt. Efter utflykten höll styrelsen möte i den vackra hembygdsgården. Närvarande deltagare var 17 st. 

1 november hade vi ett mycket intressant föredrag av Maria Vretemark på Västergötlands museum i SKara. Maria föredrog om den fantastiska resan med Kata gård med allt vad den har inneburit för Västergötland.

Med vänliga hälsningar

Ordförande Morgan Nilsson